TOIMINIMEN KIRJANPITO

TILITOIMISTO TOIMINIMELLE —

KAIKKI PERINTEISEN JA SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PALVELUT PIENYRITYKSELLE

Kirjanpito on yrityksen taloushallinnon perusta. Tilitoimistomme on pienyrityksille asiantunteva kirjanpitäjä, joka tekee kirjanpidon ja tilinpäätöksen tarkasti ja täsmällisesti. Haluamme tarjota ensiluokkaista palvelua, jossa asiakkaan etu on aina etusijalla.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Kuukausikirjanpito
  • Arvonlisäveron laskeminen
  • Kuukausi- ja määräaikaisraportit
  • Tilinpäätöksen ja veroilmoituksen tekeminen
  • Perinteinen ja sähköinen taloushallinto
  • Muut tarvittavat tilitoimistopalvelut

Toiminimen kirjanpito

Yrittäjä voi välttää monet ongelmat, kun toiminimen kirjanpito tehdään kerralla oikein. Siksi monet pienyritykset jättävätkin kirjanpitonsa mieluiten ammattikirjanpitäjän hoidettavaksi.

Tilitoimisto Juville pitää huolen, että saat kuukausittain tarkan ja luotettavan kirjanpidon. Hoidamme viranomaisille heidän tarvitsemansa ilmoitukset oikein ja oikeaan aikaan. Huolehdimme, että kirjanpitosi tehdään ajallaan, arvonlisäverot kirjataan vaaditulla tavalla, kirjanpitoosi hyväksytään oikeat kulut ja ne kirjataan oikeille tileille.

Pienyrityksen palkanlaskenta

Toiminimiyrittäjälle voi tulla tarve palkata ulkopuolisia työntekijöitä. Silloin tarvitset palkanlaskentaa, olivatpa työntekijäsi työsuhteessa päivän tai vuosia.

Tilitoimisto Juville hoitaa kaikki palkanlaskennan asiat puolestasi. Laskemme palkat, muodostamme palkkalaskelmat ja toimitamme ne palkansaajille. Teemme palkkojen kuukausittaiset veroilmoitukset verohallintoon ja vuosi-ilmoitukset verohallintoon ja vakuutusyhtiöille. Hoidamme myös mahdollisten jäsenmaksujen ja ulosottojen perinnän ja tilityksen.

Palkanlaskentapalveluiden lisäksi neuvomme ja opastamme mm. mitä vakuutuksia, veroja ja muita kuluja työntekijän palkkaamiseen liittyy, sekä keille maksut maksetaan ja milloin.

Pienyrittäjän veroilmoitus

Laadimme yrityksesi tilinpäätöksen ja veroilmoituksen ja hoidamme kaikki niihin liittyvät selvitykset puolestasi. Tilitoimisto Juville pitää myös huolen, että veroilmoituksessasi otetaan huomioon kaikki yrittäjälle kuuluvat vähennykset.

ALOITTAVA YRITYS?

Tilitoimisto Juville on ihmisen näköinen tilitoimisto. Kanssamme on helppoa ja mutkatonta asioida, ja meihin voit aina huoletta ottaa yhteyttä – noloja tai tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan. Olemme erityisesti pienen yrityksen ystävä ja teemme asiat sydämellä.

Juvillella asioiden hoito on vaivatonta ja inhimillistä. Hoidamme yrityksesi taloushallinnon vastuullisesti, tarkasti ja oikea-aikaisesti. Hinnoittelumme on edullista ja pohjautuu selkeään tuntihinnoitteluun, joten tiedät aina mistä maksat.

Juuri sinulle paras kirjanpitotapa

Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten saamme kirjanpitoasiat kuntoon! Asiakassuhteen alussa käymme yhdessä läpi mikä on juuri sinun yrityksellesi paras tapa toimia. Yrityksellesi voidaan valita joko perinteinen paperikirjanpito tai täysin sähköinen taloushallinto – tai jotain niiden väliltä.

Neuvomme ja opastamme miten, milloin ja mihin aineistot on toimitettava. Opastamme sinua kirjanpidon asioissa, sekä kerromme toimintatavat, joilla kirjanpidon kustannukset pysyvät kohtuullisina. Näin maksat vain siitä palvelusta, jonka olet valinnut.

Saat meiltä asiakassuhteen alussa myös oppaan yleisimmistä toiminimen kirjanpitoon tai muuhun pienyritysten taloushallintoon liittyvistä kysymyksistä.

VAIHTAMASSA TILITOIMISTOA?

Tilitoimiston vaihtaminen onnistuu helposti, myös kesken tilikautta. Antamallasi valtakirjalla hoidamme sopimuksen irtisanomisen edellisen tilitoimistosi kanssa. Tilikauden aikaiset aineistot voidaan toimittaa suoraan meille, niin taloushallintosi voidaan siirtää saumattomasti meidän hoidettavaksemme.

Käymme yhdessä läpi tilitoimiston vaihtoon liittyvät asiat. Hankimme vanhalta tilitoimistoltasi  tarvittavat tiedot ja aineistot ja  sovimme palvelun siirtymisen ajankohdasta ja työnjaosta, eli mihin saakka edellinen tilitoimisto hoitaa asiat ja mistä alkaen ne siirtyvät meidän tehtäväksemme.

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja laitetaan asiat yhdessä hoitumaan!