Osakeyhtiön kirjanpito

TILITOIMISTO OSAKEYHTIÖLLE —

KAIKKI PERINTEISEN JA SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PALVELUT VAIVATTOMASTI

Kirjanpito on yrityksen taloushallinnon perusta. Tilitoimistomme tekee kirjanpidon ja tilinpäätöksen ammattitaidolla ja täsmällisesti. Haluamme tarjota ensiluokkaista palvelua, jossa asiakkaan etu on aina etusijalla.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Kuukausikirjanpito
  • Arvonlisäveron laskeminen
  • Kuukausi- ja määräaikaisraportit
  • Tilinpäätöksen ja veroilmoituksen tekeminen
  • Muut tarvittavat tilitoimistopalvelut

Osakeyhtiön kirjanpito

Osakeyhtiöllä ei ole varaa kirjanpitovirheisiin. Siksi Tilitoimisto Juville huolehtii, että yrityksesi kirjanpito hoituu tarkasti ja luotettavasti. Meidän avullamme kirjanpito tapahtuu ajallaan ja siinä otetaan huomioon kaikki tarpeellinen, kuten arvonlisäverojen ja kulujen oikeaoppiset kirjaukset.

Pidämme huolen, että yrityksesi kirjanpito täyttää kaikki osakeyhtiöiden lakisääteiset velvoitteet, eikä sinun tarvitse itse miettiä pykäliä tai muotoseikkoja.

Osakeyhtiön palkanlaskenta

Jos osakeyhtiösi haluaa palkata uutta työvoimaa, se tarvitsee palkanlaskentaa, olivatpa työntekijät työsuhteessa sitten päivän tai vuosia. Tilitoimisto Juville hoitaa kätevästi koko palkanlaskentaprosessin yrityksesi puolesta.

Laskemme oikeat palkat, laadimme palkkalaskelmat  ja toimitamme ne työntekijöille. Hoidamme palkkojen veroilmoitukset säännöllisesti verohallinnolle ja teemme vuosi-ilmoitukset verohallinnolle ja vakuutusyhtiöille. Juville pitää huolen myös ulosottojen perinnästä ja tilityksestä.

Kattavien palkanlaskentapalveluiden lisäksi meiltä saat myös asiantuntevaa opastusta työntekijöiden palkkaamisesta. Neuvomme muun muassa mitä veroja, vakuutuksia ja muita kuluja palkkaamiseen liittyy ja milloin maksut pitää maksaa ja mille taholle ne maksetaan.

Osakeyhtiön tilinpäätös ja veroilmoitus

Tilitoimisto Juvillen avulla osakeyhtiö voi hoitaa kirjanpitovelvoitteensa helposti. Laadimme yrityksesi tilikausittaiset tilinpäätökset ja toimitamme ne kaupparekisteriin puolestasi. Teemme myös yrityksesi veroilmoituksen ja hoidamme kaikki siihen liittyvät selvitykset.

ALOITTAVA YRITYS?

Tilitoimisto Juville on ihmisen näköinen tilitoimisto. Kanssamme on helppoa ja mutkatonta asioida, ja meihin voit aina huoletta ottaa yhteyttä – noloja tai tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan. Olemme erityisesti pienen yrityksen ystävä ja teemme asiat sydämellä.

Juvillella asioiden hoito on vaivatonta ja inhimillistä. Hoidamme yrityksesi taloushallinnon vastuullisesti, tarkasti ja oikea-aikaisesti. Hinnoittelumme on edullista ja pohjautuu selkeään tuntihinnoitteluun, joten tiedät aina mistä maksat.

Juuri sinulle paras kirjanpitotapa

Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten saamme kirjanpitoasiat kuntoon! Asiakassuhteen alussa käymme yhdessä läpi mikä on juuri sinun yrityksellesi paras tapa toimia. Voit valita perinteisen paperikirjanpidon tai täysin sähköisen taloushallinnon – tai jotain siltä väliltä.

Neuvomme ja opastamme miten, milloin ja mihin aineistot on toimitettava. Opastamme sinua kirjanpidon asioissa, sekä kerromme toimintatavat, joilla kirjanpidon kustannukset pysyvät kohtuullisina. Näin maksat vain siitä palvelusta, jonka olet valinnut. Saat meiltä asiakassuhteen alussa myös oppaan yleisimmistä kirjanpitoon liittyvistä kysymyksistä.

VAIHTAMASSA TILITOIMISTOA?

Tilitoimiston vaihtaminen onnistuu helposti, myös kesken tilikautta. Antamallasi valtakirjalla voimme hoitaa sopimuksen irtisanomisen edellisen tilitoimistosi kanssa. Tilikauden aikaiset aineistot voidaan toimittaa suoraan tilitoimistoomme. Toimimme luottamuksellisesti ja hienotunteisesti.

Käymme yhdessä läpi tilitoimiston vaihtoon liittyvät asiat. Olemme yhteydessä vanhaan tilitoimistoosi ja pyydämme tarvittavat tiedot ja aineistot. Lisäksi sovitaan palvelun siirtymisen ajankohdasta ja työnjaosta, mihin ajankohtaan asti edellinen tilitoimisto hoitaa asiat ja mistä hetkestä lukien asioiden hoito siirtyy meidän tehtäväksemme.

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja laitetaan asiat yhdessä hoitumaan!